Στη Θεσσαλονίκη συνεδριάζει η Τεχνική Επιτροπή Αεροβικής της UEG

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη δίνουν τα στελέχη της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), που πραγματοποιούν επί ελληνικού εδάφους την τρίτη φετινή συνάντησή τους.

Το ανώτατο ευρωπαϊκό όργανο της Αεροβικής Γυμναστικής επιστρέφει στη χώρα μας έπειτα από περίπου τριάμισι χρόνια, ως απόρροια της παρουσίας του επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη στη θέση του αντιπροέδρου της UEG, αλλά και με δεδομένο ότι η Ελληνίδα διεθνής κριτής Λευκή Φερεντίνου αποτελεί πλέον εκλεγμένο μέλος στην Τ.Ε. της Αεροβικής.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η Ελλάδα έχει την τιμή και την ευθύνη να υποδεχθεί μία από τις καθιερωμένες τριμηνιαίες συνεδριάσεις των Τεχνικών Επιτροπών της UEG, αφού κάτι ανάλογο είχε επίσης συμβεί τον Μάιο του 2015 στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής (αεροβική, ενόργανη ανδρών, ενόργανη γυναικών), τον Ιανουάριο του 2016 στην Αθήνα (ενόργανη ανδρών, ενόργανη γυναικών) και τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Ρέθυμνο (ενόργανη ανδρών).

Oι εργασίες της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο “Porto Palace” από την Τρίτη (25/09) μέχρι και την Πέμπτη (27/09), ενώ η αναχώρηση των συνέδρων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (28/09).

Η ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προετοιμασία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της ερχόμενης χρονιάς, που θα γίνει στο Μπακού (23-25 Μαΐου 2019), καθώς και τον συντονισμό των δράσεων ενόψει των Ευρωπαϊκών Αγώνων «Μινσκ 2019», σε ό,τι αφορά στο άθλημα της αεροβικής.

Στιγμιότυπα από τις εργασίες της Τ.Ε. Αεροβικής της UEG και από το γεύμα που τους παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης (25/09) ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο.:

ueg-tc-aerobics-thessaloniki-sep2018
ueg-tc-aero-thessaloniki-sep2018