Η CAP Sport στηρίζει τις Εθνικές ομάδες Ενόργανης, Ρυθμικής και Τραμπολίνο ως Επίσημος Χορηγός Αθλητικού Ρουχισμού

Η Ε.Γ.Ο. καλωσορίζει στην οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής την εταιρία αθλητικής ένδυσης CAP Sport, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού των Εθνικών ομάδων ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής και τραμπολίνο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η CAP Sport θα βρίσκεται στο πλευρό των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων, σχεδιάζοντας και παράγοντας εξειδικευμένα τεχνικά αθλητικά ρούχα, καθώς και ρούχα αποστολής και προπόνησης, σύμφωνα με τις τεχνικές και αισθητικές απαιτήσεις των Εθνικών μας ομάδων.

Ο Γενικός Διευθυντής της CAP Sport, Γιώργος Μισαηλίδης, αναφέρθηκε στην έναρξη της συνεργασίας με την Ε.Γ.Ο., κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
«Η CAP Sport είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία αθλητικού ρουχισμού, η οποία δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για τον αθλητισμό και τον ρουχισμό. Η αγάπη αυτή είναι η κινητήριος δύναμή μας για να στηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων που τους ενώνει ένας σκοπός και αγωνίζονται με την ψυχή τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα μας.
Η Ελληνική σημαία στα ρούχα των αθλητών, μας γεμίζει υπερηφάνεια και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμφανίσεις ξεχωριστές που θα αναδείξουν και οπτικά τις Εθνικές μας ομάδες και θα προβάλλουν τη χώρα μας σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Στηρίζουμε με την ψυχή μας έμπρακτα τον αθλητισμό στην χώρα μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι που τα ρούχα μας θα φορέσουν οι πρωταθλητές των Εθνικών μας ομάδων.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρία μας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και σπουδαίες διακρίσεις στις Εθνικές ομάδες σε κάθε τους αγωνιστική εμφάνιση, αρχής γενομένης από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής γυναικών-νεανίδων και ανδρών-εφήβων στη Γλασκόβη».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη της CAP Sport στην οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής:
«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε κοντά μας την CAP Sport, μία ανερχόμενη ελληνική εταιρία αθλητικής ένδυσης, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού των Εθνικών ομάδων της ενόργανης, της ρυθμικής και του τραμπολίνο για τα επόμενα τρία χρόνια.
Πρόκειται για μία συνεργασία που θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας, καλύπτοντας πλήρως τις ποιοτικές απαιτήσεις μας. Ελπίζουμε ότι η κοινή μας πορεία με την CAP Sport θα συνοδευτεί από επιτυχημένα αποτελέσματα, σε όλα τα επίπεδα».

Λίγα λόγια για την εταιρία CAP

Από το 1993 η CAP Sport δημιουργεί αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό με πάθος και αγάπη με την επωνυμία CAP. Η CAP Sport σχεδιάζει και παράγει τεχνικό αθλητικό ρουχισμό για εθνικές, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένους αθλητές για να κάνουν αυτό που αγαπούν, να αγωνίζονται! Η CAP απευθύνεται σε ομάδες μπάσκετ, ποδόσφαιρου, βόλεϊ, handball, σε αθλητικούς συλλόγους γυμναστικής καθώς και σε αθλητές που ασχολούνται επαγγελματικά με την γυμναστική και το τρέξιμο. Κάθε ομάδα που ντύνεται με CAP απολαμβάνει το προνόμιο της μοναδικότητας, ενισχύει την οπτική της ταυτότητα, το έμβλημα της ψυχής της.

Η CAP προσφέρει στους πελάτες της τις υπηρεσίες αποκλειστικού σχεδιασμού του αγωνιστικού και προπονητικού ρουχισμού, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, παρέχοντας έτσι στους αθλητικούς συλλόγους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές αθλητικές εμφανίσεις. Τα προϊόντα της CAP Sport δημιουργούνται σε ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, από α’ ύλες ανώτερης ποιότητας, τα υφάσματα είναι DRY Fit που χαρίζουν ελευθερία κινήσεων, άψογη διαπνοή και διευκολύνουν την αποβολή του ιδρώτα, ενώ φέρουν πιστοποίηση OEKO-TEX STANDARD 100.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρία CAP μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της www.capsport.gr καθώς και στο Facebook: www.facebook.com/capsport.gr