Εποικοδομητική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης για το “Golden Age Gym Festival 2020”

Τις βάσεις για την άριστη προετοιμασία του 7ου ευρωπαϊκού φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “Golden Age Gym Festival”, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ρέθυμνο το φθινόπωρο του 2020, έθεσαν από κοινού τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Γ.Ο. και της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνάντηση που είχαν στο Ηράκλειο, στον απόηχο της ανάληψης της μεγάλης αυτής ευρωπαϊκής γιορτής της γυμναστικής.

Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης και ο καταξιωμένος Ρεθυμνιώτης διεθνής κριτής της ενόργανης γυμναστικής Νίκος Προβιάς επισκέφθηκαν το γραφείο του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και είχε μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί του, καθώς και με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο στον τομέα Αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη, αναφορικά με τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2020 και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.

Το “Golden Age Gym Festival” διεξάγεται κάθε δύο έτη και κινητοποιεί αθλούμενους ηλικίας 50 ετών και άνω, στέλνοντας το μήνυμα της διά βίου άθλησης και δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη, που συνδέονται με την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού και την τόνωση της τοπικής οικονομίας με τρόπο ιδανικό.

Εκτός από την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία από την πρώτη στιγμή στήριξε απόλυτα και συνεργάστηκε στενά με την Ε.Γ.Ο., αρχικά για την ανάληψη και πλέον για την επιτυχή τέλεση του “Golden Age Gym Festival 2020”, πολύ σημαντική βοήθεια θα παράσχει και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, έτσι ώστε η διοργάνωση να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ελληνική Γυμναστική και για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη φιλόξενη Κρήτη.