Φινάλε με χιλιάδες χαμόγελα στο EUROGYM της Λιέγης (videos & photos)

Με εντυπωσιακό τρόπο και με χιλιάδες χαμόγελα έπεσε η αυλαία του ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους EUROGYM 2018, που συγκέντρωσε στη Λιέγη περίπου 4.100 συμμετέχοντες, στην πλειοψηφία τους μεταξύ 12 και 18 ετών, από 20 χώρες.

Στο 11ο EUROGYM, που δεν είχε διαγωνιστικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου, συμμετείχαν μεταξύ άλλων τέσσερις ελληνικές ομάδες: Ο Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, ο ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και ο Α.Σ. Πρωτοπορία – Ελληνοαγγλική Αγωγή, που επελέγη να παρουσιάσει το πρόγραμμά του στο Γκαλά της διοργάνωσης την Τετάρτη 18 Ιουλίου, μαζί με άλλες 25 ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Εξίσου μεγάλη επιτυχία είχε το εργαστήρι για την ανάπτυξη του αθλήματος της Γυμναστικής για Όλους, που διοργάνωσε παράλληλα στη βελγική πόλη η αρμόδια Τεχνική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), στην οποία συμμετέχει ως εκλεγμένο μέλος η Μαρία Παπαδοπούλου, ενώ παρών ήταν και ο επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. και αντιπρόεδρος της UEG Θανάσης Βασιλειάδης, έχοντας τη γενική ευθύνη του 11ου EUROGYM για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Δείτε σε βίντεο το Γκαλά του 11ου EUROGYM:

 

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ της UEG, με στιγμιότυπα από το 11ο EUROGYM:
screenshot-eurogym2