Με την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο. το 6ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Πρέβεζας

Την άδεια-έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας θα έχει το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που θα διοργανωθεί για έκτη συνεχή χρονιά στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα, το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου, με διοργανωτές τον Δήμο Πρέβεζας και τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στο 6ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής της Πρέβεζας, που υλοποιείται με την επιμέλεια της γυμνάστριας και προπονήτριας Βασιλικής Ζαντραβέλη και αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα για άλλη μια χρονιά, θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες με περίπου 150 αθλήτριες από τις πόλεις Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Αιτωλοακαρνανία, Άρτα και Πρέβεζα, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά προγράμματα ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής και γενικής γυμναστικής.

Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Μιχαέλα Μεταλλίδου, μέλος της Ολυμπιακής ομάδας του ανσάμπλ το 2016 στο Ρίο, καθώς και η Αρετή Συναπίδου, πρώην προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας στο ατομικό της ρυθμικής το 1992 στη Βαρκελώνη.

Η αφίσα της διοργάνωσης:
festival-prevezas-afisa2018

Φωτογραφίες από προηγούμενες αντίστοιχες διοργανώσεις:
festival-prevezas-1

festival-prevezas-2