Η Ε.Γ.Ο. σχεδιάζει Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους και στη Θεσσαλονίκη, μετά τη μοναδική επιτυχία του “E.G.O. Astro Gym 2018”

Σας γνωρίζουμε ότι σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, το Προεδρείο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έκανε τον απολογισμό της διοργάνωσης Γυμναστικής για Όλους “E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018”, που διεξήχθη στο Παλέ του Δήμου Γαλατσίου από τις 11 έως τις 17 Ιουνίου 2018, αποτελώντας μία συνδιοργάνωση της Ε.Γ.Ο. με τον Φιλογυμναστικό Όμιλο «Κότινος» και τον Δήμο Γαλατσίου, σε συνεργασία με τη Γ.Γ.Α. και στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι συμμετέχοντες αθλούμενοι έφτασαν τον αριθμό – ρεκόρ των 7.500, μέγεθος που καταδεικνύει ότι το “E.G.O. Astro Gym Contest and Festival” θα συνεχιστεί με ακόμα καλύτερες προοπτικές και θα αποτελέσει από εδώ και στο εξής θεσμό για την Ε.Γ.Ο..

Επιπλέον, κατόπιν συναντήσεων του προέδρου της Ε.Γ.Ο. κ. Θανάση Βασιλειάδη με εκπροσώπους της Γ.Γ.Α. και συνεκτίμησης της διαρκούς ανάπτυξης του αθλήματος της Γυμναστικής για Όλους, η Ε.Γ.Ο. έλαβε την απόφαση να προχωρήσει στη διοργάνωση Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους το έτος 2019 και στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδας (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.) και με στόχο την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος.

Η εν λόγω διοργάνωση θα περιλαμβάνεται στο Εθνικό και Διεθνές Αγωνιστικό Ημερολόγιο Έτους 2019, το οποίο Θα αναρτηθεί στις αρχές του Οκτωβρίου 2018.

Διαβάστε ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωση της Ε.Γ.Ο.