Με την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο. το 30ό Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”

Με την άδεια-έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στην Κεφαλονιά το επετειακό 30ό Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”.

Ακολουθεί απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

Για 30ή συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς, το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, που είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις «Γυμναστικής Για Όλους» στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διεξάγεται πάντα τέλη Ιουνίου, διαρκεί τέσσερις ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι.

Ακολουθώντας την ιδέα και τη φιλοσοφία της Γυμναστικής Για Όλους, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλο τον αθλούμενο κόσμο, χωρίς να κάνει διακρίσεις. Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου, όλων των ηλικιών, ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας, τον Δήμο Κεφαλλονιάς και την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς. Η διοργάνωση διεξάγεται με την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο..

Φέτος, το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια από την πρώτη διεξαγωγή του, το 1988. 30 χρόνια γεμάτα Γυμναστική για Όλους, χαμόγελα, δημιουργία και μοναδικές στιγμές με συμμετοχές από σπουδαίες ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που βρέθηκαν στην Κεφαλονιά για να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί από 27/6 έως 2/7/2017 και ήδη οι προετοιμασίες έχουν φτάσει στην κορύφωσή τους. Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Βαρβάρα Φίλιου, παγκόσμια πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής και ο Βλάσης Μάρας, παγκόσμιος πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: kefalonia-gymfestival.gr

Η πρόσκληση με το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης:
kefalonia-festival-2018_prosklisi

Η αφίσα της διοργάνωσης:
kefalonia-festival-2018_afisa