Ανακοινώθηκε η αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες «Ταραγόνα 2018»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε την ελληνική αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες «Ταραγόνα 2018» (22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου), στην οποία περιλαμβάνονται πέντε αθλητές της ενόργανης ανδρών, πέντε αθλήτριες της ενόργανης γυναικών, καθώς και δύο αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής.

Στην ενόργανη γυμναστική, με την Εθνική ανδρών θα αγωνιστούν οι Νίκος Ηλιόπουλος, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Βλάσης Μάρας, Αντώνης Τανταλίδης, Γιώργος Χατζηευσταθίου και με την Εθνική γυναικών οι Αργυρώ Αφράτη, Βασιλική Μιλλούση, Ευαγγελία Μονοκρούσου, Ιωάννα Ξουλόγη, Βάλια Πλυτά. Μαζί τους στην ισπανική πόλη θα μεταβούν οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, Απόστολος Πεσσίνης, Ντιάνα Γιορντάνοβα Ντούντεβα και οι διεθνείς κριτές Δημήτρης Μπαξεβανίδης, Ιουλία Παλαμάρα.

Απών από τη διοργάνωση θα είναι ο κάτοχος του Μεσογειακού τίτλου στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος προετοιμάζεται με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αυγούστου και το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οκτωβρίου.

Στη ρυθμική γυμναστική, τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι πρωταθλήτριες του ατομικού Ελένη Κελαϊδίτη και Μαρία Δερβίση, τις οποίες θα συνοδεύσουν οι Μαρίνα Φατέεβα, Νούλη Γιαννιτσοπούλου και η διεθνής κριτής Μαρία Πάχτα.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Ε.Ο.Ε., με την πλήρη σύνθεση της ελληνικής ομάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες «Ταραγόνα 2018»