Σκόρπισε λάμψη η Εθνική ανσάμπλ στο “E.G.O. Astro Gym 2018” (photos)

Ξεχωριστή αίγλη στο “E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018” έδωσαν με την παρουσία τους τα κορίτσια της Εθνικής ανσάμπλ, που τιμήθηκαν από τους διοργανωτές της μεγάλης ετήσιας γιορτής της Γυμναστικής για Όλους, η οποία συνεχίζεται με πρωτοφανή ανταπόκριση του κόσμου στο Παλέ του Δήμου Γαλατσίου μέχρι και την Κυριακή (17/06).

Οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας (Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου, Ιωάννα Τζιατζιά, Διώνη Διώχνου, Αύρα Ντούρο) κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών κατά την εμφάνισή τους ως πρέσβειρες της διοργάνωσης, στην οποία ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων κάθε ηλικίας ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ, αγγίζοντας φέτος τις 7.500!

Στο πλευρό τους βρέθηκε η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής και ειδική συνεργάτιδα του ελληνικού ανσάμπλ Εύα Χριστοδούλου, που στηρίζει με τον δικό της ισχυρό τρόπο το “E.G.O. Astro Gym”, για άλλη μια χρονιά, ενώ την τιμητική βράβευση έκανε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γ’ αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας, Μαρία Παπαδοπούλου., μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της διοργάνωσης, Γιώργο Γκιργκέτσο.

Φωτογραφίες από την παρουσία της Εθνικής ανσάμπλ στο Γαλάτσι:
astrogym2018_089_ensemble

astrogym2018_090_ensemble

astrogym2018_091_ensemble

astrogym2018_092_ensemble