Την Πέμπτη (07/06) η γιορτή του Ο.Γ.ΗΡ.Α.

Τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής ηλικιών θα βραβεύσει ο Ο.Γ.ΗΡ.Α. στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (07/06). Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Χαρά Καρυάμη» του Νέου Ηρακλείου, στις 7 το απόγευμα.

Επίσης, ο σύλλογος θα βραβεύσει τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Γ.Ο., Θανάση Σταθόπουλο, για την πολυετή προσφορά του στην ελληνική Γυμναστική.

Οι αθλήτριες που θα βραβευτούν συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πορτογαλία από τις 25 έως τις 27 Μαϊου. Συγκεκριμένα, η ελληνική Πεντάδα Κορασίδων κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο και ανάμεσα στα μέλη της υπάρχουν δύο αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α., η Βασιλεία-Φαίδρα Διαμαντή και η Δέσποινα Καραμιχαλάκου. Τα δύο κορίτσια ήταν στην ομάδα του Τρίο της ίδιας κατηγορίας που κατετάγη 6η.

Θα βραβευθούν παράλληλα και οι νεάνιδες του συλλόγου που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ιωάννα-Μαρία Ντόβα, Αναστασία-Διονυσία Φλαμπούρη και Νιρέντα Αναστασία Γκανιτσάνι, καθώς και η προπονήτριά τους, που τις συνόδεψε στην Πορτογαλία, Αθηνά Γουρνά.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.