Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ηλικιών

Ενημερώνουμε τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν οι αθλητές τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Ηλικιών που θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας (11-19 Νοεμβρίου 2018), ότι το κόστος συμμετοχής ανά αθλητή υπολογίζεται στα 1.000 € (περιλαμβάνονται διαμονή, διατροφή, ασφάλεια και παράβολο συμμετοχής).
Στο παραπάνω κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται η επιβάρυνση για τους προπονητές-συνοδούς και τους κριτές, το παράβολο συμμετοχής σε δεύτερο αγώνισμα και τα αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρωσία.

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν όσοι αθλητές έχουν πάρει τις θέσεις 1-8 στον Προκριματικό Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Ανδρών-Γυναικών, καθώς και οι οκτώ (8) καλύτεροι πανελληνίως Παμπαίδες Α’ – Παγκορασίδες Α’.

Σε κάθε κατηγορία μπορούν να συμμετέχουν έως τέσσερις (4) αθλητές / αθλήτριες. Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερόμενων υπερβαίνει τον επιτρεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την κατάταξη των αγώνων.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Ε.Γ.Ο. (e-mail: [email protected]) μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

Μετά το τέλος των δηλώσεων θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών / αθλητριών και το τελικό κόστος ανά αθλητή. Θα ακολουθήσει η καταβολή του ποσού που αναλογεί σε κάθε συμμετέχοντα, η οποία θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα δέκα (10) ημερών.