Ανακοίνωση για εξόφληση καρτών & δελτίων συμμετοχής μέχρι τις 31 Μαΐου

Σας γνωρίζουμε τα εξής, σχετικά με την καταβολή του παραβόλου των καρτών και δελτίων συμμετοχής σε διοργανώσεις, μέχρι τις 31 Μαΐου 2018:

1. Παρακαλούνται οι σύλλογοι που καλλιεργούν τα αθλήματα της Γυμναστικής & Μπόουλινγκ, να επικυρώσουν τους αθλητές-τριες που πρόκειται να αγωνιστούν καθώς και αυτούς που έχουν ήδη αγωνιστεί, προκειμένου να προβούν στην έκδοση καρτών όλων των κατηγοριών και στην τακτοποίηση τυχόν οφειλών τους μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαΐου 2018.
Σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρώνεται η συμμετοχή τους στους αγώνες που έχουν λάβει μέρος.

2. Πληρωμή για αιτήσεις που θα υποβάλλονται μετά την ως άνω ημερομηνία πρέπει να πραγματοποιείται άμεσα και σε κάθε περίπτωση δέκα ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής που καθορίζεται από τις εκάστοτε προκηρύξεις των διοργανώσεων, ειδάλλως θα είναι αδύνατη η συμμετοχή τους σε αυτές.

3. Στους αγώνες αλλά και σε κάθε διοργάνωση που διεξάγεται μετά τις 31 Μαΐου 2018 είτε από την Ε.Γ.Ο., είτε από φορέα ή σύλλογο που έχει την άδεια-έγκριση της Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιείται έλεγχος καρτών. Αθλητές-τριες που δεν είναι κάτοχοι καρτών, δεν θα λαμβάνουν μέρος σε αγώνες ή οποιασδήποτε φύσης διοργάνωση.
Την ευθύνη για τον έλεγχο καρτών, για διοργανώσεις που θα διεξαχθούν μετά την 1η Ιουνίου 2018, θα έχει αποκλειστικά ο διοργανωτής.

4. Οι σύλλογοι ή οι φορείς που έχουν λάβει την άδεια-έγκριση της Ομοσπονδίας για διοργανώσεις, υποχρεούνται δέκα πέντε (15) ημέρες πριν να αποστείλουν αναλυτικές καταστάσεις συμμετεχόντων αθλητών-τριών ανά φορέα ή σύλλογο καθώς και τα αποτελέσματα πέντε (5) ημέρες μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Ε.Γ.Ο.