Κορυφώνονται οι ετοιμασίες για το “Royal Crown 2018” (videos)

Με την επίσημη Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου στις 14:00 στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της Δ.Ε.Θ., θα κορυφωθούν οι ετοιμασίες για το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Royal Crown 2018”, το οποίο διοργανώνει ο Α.Ο. Αρίων Πανοράματος με την άδεια-έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθεί απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

«Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, το Διεθνές Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής επιστρέφει για 3 ημέρες με χορό, μουσική, εκπληκτικές γυμναστικές επιδείξεις, χρώμα και ρυθμό από 16 χώρες, από τις 18 μέχρι και τις 20 Μαΐου, στο PAOΚ Sports Arena (Παλατάκι ΠΑΟΚ) στην Πυλαία.

Για τρεις ημέρες, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσει από χρώμα, χορό και μουσική με περισσότερες από 450 αθλήτριες από 16 και πλέον χώρες μεταξύ των οποίων ενδεικτικά σας αναφέρουμε: Ρωσία, Ουκρανία, Κύπρος, Λευκορωσία, Αγγλία, Πολωνία, Αυστρία, Νότια Αφρική, Βουλγαρία, Ινδία, Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, Σερβία, Ελλάδα, Γεωργία.

Φέτος ο θεσμός αποκτά και έναν σημαντικό κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών, στις εγκατάστασεις της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται φάρμακα που θα διατεθούν στο Εξωτερικό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, μια δράση που διενεργείται σε συνέργεια με το Portal Κοινωνικής Αλληλεγγύης e-Charity.gr.

Η είσοδος για το κοινό 18-20 Μαΐου είναι δωρεάν.
Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας είναι η Τηλεόραση ΒΕΡΓΙΝΑ.

Ομιλητές-Εισηγητές Συνέντευξης Τύπου
Συντονιστής:
Γεώργιος-Αλέξανδρος Τανασκίδης-Λαμπουσνάκης, Δημοσιογράφος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Χαιρετίζουν την Εκδήλωση:
Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου
Η Πρόεδρος του Α.Ο. ΑΡΙΩΝ Πανοράματος – Πρόεδρος ROYAL CROWN, Έλενα Καϊτεζίδου
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης
Εκπρόσωποι του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης
Οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής Κατερίνα Δερβίση, Μαρία Δερβίση και Ιωάννα Μαγοπούλου

Η Εκδήλωση τελεί σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.
Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO και με Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Υποστηριζόμενο Φορέα τους Γιατρούς του Κόσμου, Γραφείο Θεσσαλονίκης, Εξωτερικό Πολυϊατρείο».

Δείτε τα promo videos της διοργάνωσης: