Αυξημένο ενδιαφέρον στη διάλεξη με θέμα «Ο ρόλος των γονέων στα γυμναστικά αθλήματα»

Πολύτιμες συμβουλές για γονείς νεαρών αθλητών γυμναστικής, διατυπωμένες από μία ειδικευμένη επιστήμονα με κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο, έλαβαν όσοι παρευρέθηκαν στην επιμορφωτική διάλεξη που διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. με θέμα «Ο ρόλος των γονέων στα γυμναστικά αθλήματα», το απόγευμα της Πέμπτης (19/04) στη Βέροια.

Εισηγήτρια της διάλεξης, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βέροιας, ήταν η διδάσκουσα στα ΣΕΦΑΑ – ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κυρία Γαρυφαλλιά Δαρόγλου, κάτοχος PhD στην Αθλητική Ψυχολογία.

Η κυρία Δαρόγλου ανέλυσε τον ρόλο του γονέα στη Γυμναστική, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σειρά ερωτήσεων-απαντήσεων με το κοινό. Οι περίπου 30 γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αποχώρησαν από την αίθουσα πιο «γεμάτοι» και καλύτερα προετοιμασμένοι για να διαχειριστούν την καθημερινή σχέση του παιδιού τους με το άθλημα που υπηρετεί.

Παρόντες στη διάλεξη ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βέροιας, Γιώργος Σοφιανίδης, ο οποίος δέχθηκε τις ευχαριστίες της Ένωσης για την άμεση θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα για παραχώρηση της αίθουσας.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. θα ακολουθήσουν και σε άλλα σημεία της περιφέρειας, με στόχο την επιμόρφωση των σωματείων-μελών της, πάντοτε σε συνεννόηση και με την πλήρη στήριξη της Ε.Γ.Ο..

Πηγή: aesgve.gr

Στιγμιότυπα από την επιμορφωτική διάλεξη της κυρίας Γαρυφαλλιάς Δαρόγλου στη Βέροια:
dialexi-veria-1
dialexi-veria-2
dialexi-veria-3
dialexi-veria-4
dialexi-veria-5
dialexi-veria-6