Για πρώτη φορά διασυλλογικοί αγώνες τραμπολίνο από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Στον απόηχο της εξαιρετικής εμφάνισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος του τραμπολίνο και την κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μπακού, ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες της Β’ Περιφέρειας, δίνοντας πνοή στο άθλημα του τραμπολίνο.

Περίπου εξήντα αθλητές και αθλήτριες από πέντε σωματεία έδωσαν το «παρών» στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο Ε.Α.Κ. Σταυρούπολης. Οι θεατές που γέμισαν τις κερκίδες χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών και απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα.

Οι διασυλλογικοί αγώνες τραμπολίνο, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στο αγωνιστικό ημερολόγιο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., ύστερα από σχετική εισήγηση της αρμόδιας Τεχνικής Επιτροπής, αποτελούν την απαρχή των δράσεων που προγραμματίζονται από την Ένωση για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

«Η θέσπιση αγώνων τραμπολίνο αποτέλεσε δέσμευση της διοίκησής μας, που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των σωματείων και χάρη στη δική τους επιθυμία. Ο κόσμος του τραμπολίνο ‘αγκάλιασε’ αυτή την πρωτοβουλία και σίγουρα θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Το τρίτο Ολυμπιακό άθλημα της Γυμναστικής κερδίζει συνεχώς έδαφος στη χώρα μας και μας χαρίζει μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, όπως είδαμε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια των συλλόγων-μελών μας που καλλιεργούν το τραμπολίνο, με όλες μας τις δυνάμεις, έχοντας πάντοτε την σημαντική βοήθεια της Ε.Γ.Ο.», τόνισε ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., Χρήστος Ψαθάς.

 Αποτελέσματα διασυλλογικών αγώνων: Τραμπολίνο

Αποτελέσματα διασυλλογικών αγώνων: Διπλό Μίνι Τραμπ

Πηγή: aesgve.gr