Μέτριο ξεκίνημα για το ελληνικό ανσάμπλ στην Σόφια (video)

Δυσκολίες έκρυβε για την ανανεωμένη Εθνική ανσάμπλ η πρώτη εμφάνιση εκτός των συνόρων για το 2018, στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας.

Η ελληνική ομάδα (Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου, Ιωάννα Τζιατζιά, Διώνη Διώχνου, Αύρα Ντούρο) δεν μπόρεσε να δείξει το καλύτερό της πρόσωπο και να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία στο πρόγραμμα με τα 5 στεφάνια, όπου πήρε 11,450 βαθμούς και τη 14η θέση μεταξύ 18 ομάδων, σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος.

Ωστόσο, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ των Ελληνίδων αθλητριών, που δουλεύουν έτσι ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, που θα φιλοξενηθεί επίσης στην «Αρένα Αρμεέτς» της Σόφιας.

Αύριο (Σάββατο 31/03, 19:15 – 20:30 ώρα Ελλάδας) η Εθνική ομάδα, όπως και όλες οι υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες, θα αγωνιστεί στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, με στόχο να αφήσει καλές εντυπώσεις και να βελτιώσει την τελική της κατάταξη στον σύνθετο αγώνα, η οποία θα προκύψει από το βαθμολογικό άθροισμα των δύο ημερών.

Το πρόγραμμα του ελληνικού ανσάμπλ στα 5 στεφάνια: