Κοιτάζει ψηλότερα για το 2018 ο Αντώνης Τανταλίδης

Η δεύτερη χρονιά του Αντώνη Τανταλίδη στην κατηγορία ανδρών βρίσκει τον ανερχόμενο πρωταθλητή της ενόργανης συγκρατημένα αισιόδοξο, πιο ώριμο και πιο έτοιμο για καλύτερες εμφανίσεις σε διεθνές επίπεδο.

«Ελπίζω ότι το 2018 θα πάει καλύτερα για μένα. Φέτος νιώθω πιο έτοιμος για να δείξω τις δυνατότητές μου και να μάθω από τα λάθη της περσινής χρονιάς. Πιστεύω ότι με τον χρόνο και με διαρκή δουλειά θα βελτιώνομαι ακόμα περισσότερο», τονίζει ο 21χρονος αθλητής, ο οποίος έχει απαλλαγεί από τις περσινές ενοχλήσεις, αφού μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του περασμένου Οκτωβρίου έκανε καθαρισμό στον δεξιό αστράγαλο.

«Έμεινα εκτός προπονήσεων για περίπου ένα μήνα, αλλά πλέον είμαι απολύτως καλά. Στις ασκήσεις εδάφους ανέβασα τον συντελεστή δυσκολίας του προγράμματός μου στο 6,20, ενώ στον πλάγιο ίππο κράτησα το ίδιο πρόγραμμα με πέρσι, που ξεκινά από το 5,90», εξηγεί, πριν αναφερθεί στην επερχόμενη πρεμιέρα του:
«Περιμένω να κάνω μία καλή αρχή στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού. Θέλω να μπω στον τελικό του εδάφους, χωρίς να αποκλείεται να έχουμε κάτι καλό και στον πλάγιο ίππο».

Προτιμά, πάντως, να παραμείνει συγκρατημένος σε ό,τι αφορά στις φιλοδοξίες του για τη φετινή χρονιά, προχωρώντας βήμα – βήμα:
«Έχω στόχους και όνειρα για φέτος, αλλά δεν θέλω να βιαστώ. Κάθε αγώνας που περνάει και κάθε αποτέλεσμα, θα μας δείχνει τι πρέπει να βελτιώσουμε και πού μπορούμε να φτάσουμε».