Οδηγίες και πρόσθετες διευκρινίσεις για έκδοση καρτών μέσω του onlinEGO

Σας γνωρίζουμε ότι, κατόπιν της απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. για τις κάρτες αθλητών και αθλουμένων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας onlinEGO, είναι πλέον διαθέσιμη η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για την έκδοση καρτών.

Αίτηση για έκδοση κάρτας οποιασδήποτε κατηγορίας (Α – Β – C1, C2 – D) μπορούν να υποβάλλουν μόνο όσοι Σύλλογοι και Φορείς είναι καταχωρημένοι στο μητρώο της Ε.Γ.Ο..

Επιπλέον, σε συνέχεια του προηγούμενου σχετικού μας εγγράφου, διευκρινίζεται ότι ισχύουν τα παρακάτω:

– Τα σωματεία-φορείς που έχουν λάβει από την Ε.Γ.Ο. την άδεια-έγκριση για τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων για το έτος 2018, απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής του ποσού των 2 € για κάθε συμμετέχοντα.

Οι αθλητές ή αθλούμενοι που θα εκδώσουν κάρτα Κατηγορίας Β, C2 ή D και κατά τα επόμενα έτη θα αναβαθμιστούν στην Κατηγορία Α ή στην Κατηγορία C1, θα υποχρεούνται να καλύψουν μόνο τη διαφορά του ποσού αναβάθμισης (δηλαδή 20-8 = 12 € ή 15-8 = 7 €, κατά περίπτωση) και όχι ολόκληρο το ποσό για την έκδοση της νέας κάρτας.

Οι αθλητές που διαθέτουν από τα προηγούμενα έτη Δελτίο Αθλητή, υποχρεούνται να εκδώσουν κάρτα Κατηγορίας Α, όπως ισχύει και για όλους τους νέους αθλητές.
Ειδικά για τους παλαιούς αθλητές, υπάρχει η δυνατότητα να αποστείλουν νέα φωτογραφία (σε μορφή αρχείου .jpg) στο [email protected], εφόσον το επιθυμούν. Σε διαφορετική περίπτωση, θα χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία που υπήρχε στο προηγούμενο Δελτίο τους.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ

odigiesΔείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Ε.Γ.Ο., με οδηγίες για την έκδοση καρτών