Ενημέρωση για την έκδοση δελτίων και την συμμετοχή σε προσεχείς αγώνες

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης σχετικά με την έκδοση καρτών για κάθε κατηγορία αθλητών ή αθλούμενων μέσω της πλατφόρμας onlinEGO, η Ε.Γ.Ο. ανακοινώνει ότι λαμβάνει υπόψη της όλες τις εισηγήσεις των αρμόδιων Τεχνικών Επιτροπών για τις ιδιαιτερότητες κάθε αθλήματος και θα προχωρήσει στις απαραίτητες αναπροσαρμογές, όσον αφορά στη διάρθρωση των κατηγοριών και των στοιχείων που θα τις καθορίζουν.

Οι αποφάσεις της Ε.Γ.Ο. θα ληφθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Μετά από την ημερομηνία αυτή θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση και παράλληλα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα onlinEGO, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης-εκτύπωσης των καρτών μέσα από αυτήν.

Έως τότε, η Ε.Γ.Ο. ενημερώνει τα Σωματεία που επιθυμούν να εγγράψουν άμεσα νέους αθλητές/αθλήτριες (έκδοση νέων δελτίων) για τις εθνικές διοργανώσεις που έχουν προκηρυχθεί για το προσεχές διάστημα, ότι στις συγκεκριμένες διοργανώσεις θα έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι αθλητές για τους οποίους θα υποβληθεί έγκαιρα το αίτημα εγγραφής μέσω της πλατφόρμας onlinEGO, χωρίς να είναι απαραίτητη η εκτύπωση κάρτας αθλητή ή η προκαταβολή χρημάτων για την έκδοση των δελτίων.

Δικαίωμα συμμετοχής στις ως άνω διοργανώσεις θα έχουν ομοίως και οι αθλητές/αθλήτριες που είναι ήδη κάτοχοι δελτίων αθλητικής ιδιότητας από τα προηγούμενα έτη.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι δεν απαιτείται η έκδοση καρτών ή η προκαταβολή χρημάτων για την συμμετοχή στις διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν με την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο. μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες και έως ότου τεθεί σε πλήρη λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης-εκτύπωσης καρτών.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Ε.Γ.Ο.