«Αποκαλυπτήρια» με νέα σύνθεση για το ανσάμπλ στην Καλαμάτα (photos)

Από την Καλαμάτα θα ξεκινήσει η φετινή διαδρομή του ελληνικού ανσάμπλ, καθώς οι νεαρές πρωταθλήτριες της Εθνικής γυναικών θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα καινούργια προγράμματά τους στην 26η διεθνή συνάντηση ρυθμικής «Κύπελλο Καλαμάτας» (23-25 Φεβρουαρίου).

Η Εθνική ομάδα θα παραταχθεί μάλιστα με νέα σύνθεση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όπου θα αγωνιστεί το Σάββατο (24/02) και την Κυριακή (25/02):
Στα 5 στεφάνια, μαζί με τις Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου που συνεχίζουν από την περσινή ομάδα, στο ταπί θα ανέβουν οι Ιωάννα Τζιατζιά και Διώνη Διώχνου, για να εκτελέσουν πρόγραμμα με μουσική υπόκρουση το “Code Name Vivaldi” των “The Piano Guys”.
Στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, τη θέση της Διώχνου θα πάρει η Κατερίνα Ποζίδου, αποτελώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ελληνικό σύνολο, το οποίο θα χορέψει «Πεντοζάλι» σε μία διασκευή από τους “Omega Vibes”.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Καλαμάτα θα μεταβεί την Παρασκευή (23/02) και η Αύρα Ντούρο, ως έβδομη αθλήτρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μέχρι τότε, οι πολλά υποσχόμενες Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά υπό την επίβλεψη της ομοσπονδιακής προπονήτριας Ιρίνα Ιλίεβα, του δασκάλου μπαλέτου Γιώργου Παπαθανασίου και της ειδικής συνεργάτιδας της ομάδας, Εύας Χριστοδούλου.

Το «Κύπελλο Καλαμάτας» θα είναι το πρώτο τεστ για την Εθνική ομάδα, η οποία κατόπιν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο 4ο διεθνές τουρνουά “Aphrodite Cup 2018” στο Παλαιό Φάληρο (16-18 Μαρτίου) και στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας (30 Μαρτίου – 1 Απριλίου), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Γκουαδαλαχάρα της Ισπανίας (1-3 Ιουνίου).

Φωτογραφίες του ελληνικού ανσάμπλ, με την σύνθεση που θα έχει στην Καλαμάτα:
ensemble_2018_001

ensemble_feb2018_002

ensemble_feb2018_003

ensemble_feb2018_004