Ιωάννα Μαγοπούλου: «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα»

Πανευτυχής δήλωσε η 14χρονη Ιωάννα Μαγοπούλου, μετά την επιτυχία της να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018» και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα εκπρόσωπος της ρυθμικής γυμναστικής που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην ιστορία του θεσμού.

«Σήμερα έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, γιατί κατάφερα να προκριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά και αποφασισμένη να δουλέψω ακόμα περισσότερο για μεγαλύτερες επιτυχίες», τόνισε η Μαγοπούλου, η οποία είναι γεννημένη στις 26 Μαρτίου 2003 και κατέκτησε τη 17η από τις 18 προνομιούχες θέσεις στον ευρωπαϊκό προ-Ολυμπιακό αγώνα πρόκρισης στη Μόσχα.

Από την πλευρά της, η προπονήτρια της νεαρής πρωταθλήτριας, Έφη Μπλέκα, της απένειμε τα εύσημα: «Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων ήταν ο μεγάλος μας στόχος και είμαι πολύ χαρούμενη που η Ιωάννα τον κατέκτησε. Ο σημερινός αγώνας ήταν πολύ κουραστικός, αφού οι αθλήτριες χρειάστηκε να εκτελέσουν και τα τέσσερα προγράμματά τους μέσα σε τρεις ώρες, αλλά ευτυχώς η Ιωάννα τα κατάφερε».