Προκήρυξη διασυλλογικών ρυθμικής Β’ περιφέρειας από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. προκηρύσσονται διασυλλογικοί αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Β’ περιφέρειας, ατομικού Α’-Β’-Γ’ κατηγοριών (Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων) και ομαδικού (ensemble) Α’-Β’ κατηγοριών (Γυναικών – Νεανίδων), υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο..

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, ανά ηλικιακή κατηγορία οι αθλήτριες των συλλόγων της Β’ Περιφέρειας που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Γ.Ο. – Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., και διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στη ρυθμική γυμναστική.

Αναλυτικές πληροφορίες, στα παρακάτω έγγραφα:

Προκήρυξη διασυλλογικού αγώνα ατομικού Α’ κατηγορίας (Γυναικών)

Προκήρυξη διασυλλογικού αγώνα ατομικού Β’ κατηγορίας (Νεανίδων)

Προκήρυξη διασυλλογικού αγώνα ατομικού Γ’ κατηγορίας (Κορασίδων)

Προκήρυξη διασυλλογικού αγώνα ομαδικού (ensemble) Α’-Β’ κατηγοριών (Γυναικών – Νεανίδων)

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο ατομικό θα γίνονται έως ώρα 23:59 της Παρασκευής 02/02/2018 μέσω δικτυακής εφαρμογής στη διεύθυνση http://bit.ly/2l93DD6 και με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης που έχουν χορηγηθεί από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. στα Σωματεία-μέλη της.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο ομαδικό (ensemble) θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά στο ειδικό έντυπο που ακολουθεί και να σταλούν μέχρι τις 02/02/2018, στα γραφεία της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. με email [email protected] ή με φαξ στο 2310-489472.

Φόρμα συμμετοχής στο ομαδικό (ensemble) Γυναικών – δεκτές δηλώσεις έως 02/02/2018

Φόρμα συμμετοχής στο ομαδικό (ensemble) Νεανίδων – δεκτές δηλώσεις έως 02/02/2018 

Πηγή: aesgve.gr