Έναρξη λειτουργίας του νέου online συστήματος διαχείρισης της Ε.Γ.Ο.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 έχει ξεκινήσει σταδιακά η λειτουργία του onlinEGO (http://www.onlinego.gr/), του νέου online συστήματος διαχείρισης της Ομοσπονδίας.

Οι Ενώσεις και τα Σωματεία-μέλη της Ε.Γ.Ο. έχουν λάβει μέσω e-mail τα στοιχεία εισόδου (user name / password) στο σύστημα διαχείρισης και μπορούν να προχωρήσουν στην επικαιροποίηση των στοιχείων τους.

Επίσης, παρακαλούνται τα σωματεία που δεν έχουν δηλώσει ακόμη επίσημο e-mail επικοινωνίας, να αποστείλουν άμεσα σχετικό έγγραφο στην Ε.Γ.Ο. (μέσω fax στο 2109887329 ή ηλεκτρονικά στο [email protected]), με υπογραφή του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του σωματείου.

Επισημαίνεται ότι οι Σύλλογοι οι οποίοι δεν θα δηλώσουν email επικοινωνίας και δεν θα επικαιροποιήσουν εγκαίρως τα στοιχεία τους, δεν θα έχουν πρόσβαση στη λειτουργία του συστήματος και κατ’ επέκταση δεν θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες.

Το νέο online σύστημα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ηλεκτρονική έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας και την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής σε διοργανώσεις της Ε.Γ.Ο., των Ενώσεων και των σωματείων-φορέων.

Για τον λόγο αυτό, έχει διακοπεί από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 η έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας σε έντυπη μορφή.
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να μην αποστέλλουν πλέον αιτήσεις έκδοσης δελτίων έντυπης μορφής στα γραφεία της Ε.Γ.Ο..

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Ε.Γ.Ο.