Ολυμπία Δραγούνη: «Η Γυμναστική για Όλους αποκτά τη θέση που της αξίζει!»

Η επιβλητική νίκη της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων στην κατηγορία της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς, στα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, είναι μία επιτυχία που αντανακλά σε ολόκληρο το άθλημα της Γυμναστικής για Όλους, όπως υπογράμμισε η προπονήτρια των «λύκων», Ολυμπία Δραγούνη.

Η δημιουργός της ομάδας που, μετά τον τίτλο στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα “World Gym For Life Challenge”, κατέκτησε άλλη μία κορυφή, δήλωσε χαρακτηριστικά στον δικτυακό τόπο της Ε.Γ.Ο.:

 «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την κατάκτηση του τίτλου της καλύτερης ευρωπαϊκής ομάδας! Η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων πήρε την πρώτη θέση σε δημοφιλία, με μεγάλη ποσοστιαία διαφορά, ανάμεσα σε πολύ δυνατές ομάδες από όλα τα αθλήματα της γυμναστικής. Θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ όλους τους φίλους της γυμναστικής που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας χάρισαν αυτή την σπουδαία διάκριση. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη σας!
Δεν είναι απλώς μία νίκη της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων και της Ελλάδας, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο: Είναι μία κατάκτηση της Γυμναστικής για Όλους, η οποία αποκτά τη θέση που της αρμόζει μέσα στα αθλήματα της Γυμναστικής και αποδεικνύει ότι έχει την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου. Θέλω να συγχαρώ όλους τους νικητές της ψηφοφορίας και ιδιαίτερα τον Λευτέρη Πετρούνια, όπως επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην UEG, για την εξαιρετική πρωτοβουλία της να δημιουργήσει αυτά τα βραβεία. Μακάρι να εξελιχθούν σε θεσμό για την ευρωπαϊκή γυμναστική».

Η επίσημη ανακοίνωση της νίκης της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων, στην σελίδα της UEG στο Facebook: