Πέντε επίλεκτοι στο διεθνές μίτινγκ ενόργανης του Νόβι Σαντ

Αγωνιστικό τεστ στο Νόβι Σαντ της Σερβίας θα δώσουν πέντε νεαροί επίλεκτοι αθλητές ενόργανης από το Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων της Θεσσαλονίκης, οι Απόστολος Κανέλλος, Γιώργος Κελεσίδης, Γρηγόρης Κοσμίδης, Στέφανος Σαριμπεκίδης και Δημήτρης Παπουτσής, παίρνοντας μέρος στο διεθνές μίτινγκ «Μεμόριαλ Λάζα Κρστιτς & Μαρίκα Τζελάτοβιτς», αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10 Δεκεμβρίου).
Μαζί τους θα βρεθούν στην σερβική πόλη ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Ζαχαριάδης και ο διεθνής κριτής Δημήτρης Μπαξεβανίδης.

Βάσει του αγωνιστικού προγράμματος, οι αθλητές θα αγωνιστούν χωρισμένοι σε ηλικιακές κατηγορίες: Ο Απόστολος Κανέλλος θα πάρει μέρος στην κατηγορία γεννηθέντων το 1999-2000, οι Γιώργος Κελεσίδης, Γρηγόρης Κοσμίδης, Στέφανος Σαριμπεκίδης στην κατηγορία γεννηθέντων το 2001-2002 και ο Δημήτρης Παπουτσής στην κατηγορία γεννηθέντων το 2003-2004.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει το Σάββατο (09/12) με το σύνθετο ατομικό όλων των κατηγοριών, που θα χρησιμεύσει και ως προκριματικός για τους τελικούς οργάνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή (10/12).

epilektoi-novisad-2017