Απονομή πιστοποιητικού ποιότητας ISO 9001:2015 στον Ελαία Γ.Σ. (photos)

Η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα διάκριση του Ελαία Γ.Σ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο αθλητικό σύλλογο της χώρας που αποκτά Πιστοποιητικό Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, επισημοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο την περασμένη Δευτέρα (13/11), με την τελετή απονομής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, όπου ο αρμόδιος φορέας πιστοποίησης, επιθεώρησης και αξιολόγησης DQS Hellas απένειμε το Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 στον Ελαία Γ.Σ..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. κ. Θανάσης Βασιλειάδης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Επαγγελμάτων Αθλητισμού και Σχολών Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Βασίλης Κάκκος, ο Αντιδήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Βασίλης Παπαμιχαήλ, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Δαβάκης, η Επίκουρη Καθηγήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής της ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ Αθηνών κα Δέσποινα Τσοπάνη, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης κ. Δημήτρης Γαργαλιάνος και πλήθος κόσμου.

Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυναν ο κ. Κωνσταντέλλος και ο κ. Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του Ελαία Γ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Καραμιχάλης και η Επιστημονική Υπεύθυνη του συλλόγου κα. Δέσποινα Τσοπάνη μίλησαν στους παρευρισκόμενους σχετικά με την εφαρμογή του ISO 9001:2015.

Ο Ελαία Γ.Σ. ιδρύθηκε το 2015 και διαθέτει τμήματα μαζικού, προ-αγωνιστικού και αγωνιστικού αθλητισμού, καλλιεργώντας τα αθλήματα της ρυθμικής, της αεροβικής, καθώς και της γυμναστικής για όλους.

«Η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 σημαίνει ότι όλες οι δράσεις του συλλόγου μας, τόσο οργανωτικά όσο και προπονητικά, έχουν κάποια συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία ακολουθείται, παρακολουθείται και βελτιώνεται διαρκώς. Όνειρό μου ήταν να αποτελέσουμε έναν πρότυπο σύλλογο και θέλαμε να γίνουμε ο πρώτος αθλητικό σύλλογος στην Ελλάδα που θα αποκτούσε πιστοποιητικό ποιότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του σωματείου, κ. Κωνσταντίνος Καραμιχάλης.

Φωτογραφίες από την τελετή απονομής του Πιστοποιητικού Ποιότητας στον Ελαία Γ.Σ.:

elaia_iso_00

elaia_iso_01

elaia_iso_02_vasiliadis

elaia_iso_03_vasiliadis

elaia_iso_04

elaia_iso_05

elaia_iso_06

elaia_iso_07

elaia_iso_08_tsopani

elaia_iso_09

elaia_iso_10

elaia_iso_11