Όλα έτοιμα στο Λαύριο για το Κύπελλο Τραμπολίνο

Άρωμα παγκόσμιου πρωταθλήματος θα έχει για τις Εθνικές ομάδες το Κύπελλο Τραμπολίνο Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων), το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (22/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου και θα αποτελέσει τεστ ενόψει της κορυφαίας διεθνούς διοργάνωσης της χρονιάς.

Παρόντες στο Λαύριο θα είναι, μεταξύ άλλων, οι αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων, που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα νέα προγράμματά τους ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών της Σόφιας (9-12 Νοεμβρίου), ενώ τη δική τους πρόβα τζενεράλε θα δώσουν και οι αντίστοιχοι νεαροί αθλητές που τον ερχόμενο μήνα θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ηλικιών της βουλγαρικής πρωτεύουσας (15-19 Νοεμβρίου).

Στο Κύπελλο Τραμπολίνο Ατομικού πρόκειται να πάρουν μέρος συνολικά 95 αθλητές και αθλήτριες, εκπροσωπώντας 22 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (22/10), με είσοδο ελεύθερη για τους θεατές.

Η αφίσα της διοργάνωσης:
Untitled-2