Συγχαρητήρια στον «άρχοντα των κρίκων» από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

«Ομοβροντία» συγχαρητηρίων από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας δέχθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στους κρίκους, για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Προκόπης Παυλόπουλος: «Είμαστε υπερήφανοι για σας!»

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στον Έλληνα πρωταθλητή, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μόντρεαλ.

Όπως επισημαίνεται στο τηλεγράφημα: «Το κορυφαίο επίτευγμά σας, να κατακτήσετε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αναδεικνύει και πάλι, και μάλιστα με τρόπο εμβληματικό, το μέγεθος των ικανοτήτων σας και της όλης προσωπικότητάς σας. Είμαστε υπερήφανοι για σας. Θερμά συγχαρητήρια».

Αλέξης Τσίπρας: «Θερμά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή!»

Αμέσως μετά την νέα μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια και την κατάκτηση εκ νέου της κορυφής του κόσμου στην ενόργανη γυμναστική ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με μήνυμά του στο Twitter συνεχάρη τον Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στους Κρίκους.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έγινε θρύλος ο Λευτέρης Πετρούνιας»

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Πετρούνια για το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

Γιώργος Βασιλειάδης: «Ο Λευτέρης σηκώνει (ξανά) την Ελλάδα ψηλά!»

Για τη μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής στη διοργάνωση του Μόντρεαλ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:
«Ο πρώτος των πρώτων! Ο Λευτέρης σηκώνει (ξανά) την Ελλάδα ψηλά! Σ’ ευχαριστουμε!»