Επαναλειτουργεί το κλιμάκιο της Εθνικής στο ατομικό γυναικών της ρυθμικής

Ενισχυμένη επίβλεψη θα έχουν οι κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες του ατομικού της ρυθμικής, στην πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», καθώς η Ε.Γ.Ο. αποφάσισε την επανασύσταση του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας του ατομικού γυναικών, με στόχο την καλύτερη παρακολούθηση της προπονητικής διαδικασίας και του αγωνιστικού προγραμματισμού τους.

Η σχετική απόφαση λήφθηκε από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στην τελευταία συνεδρίασή του και στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των αθλητριών, οι οποίες θα κληθούν να στελεχώσουν το Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων του ατομικού γυναικών.

Η λειτουργία του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας, ενόψει του 2018 και των σημαντικών αγωνιστικών προκλήσεων του προσεχούς έτους, υπολογίζεται να δώσει περισσότερη ώθηση στις εκπροσώπους της ελληνικής ρυθμικής γυμναστικής, έτσι ώστε να διεκδικήσουν με καλύτερες προϋποθέσεις τη διάκρισή τους σε διεθνές επίπεδο, όπως βέβαια και την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς η διαδικασία της Ολυμπιακής πρόκρισης θα ξεκινήσει από την ερχόμενη χρονιά.