Επιμόρφωση υψηλού επιπέδου στο σεμινάριο κριτών της ακροβατικής (photos)

Την ευκαιρία να επιμορφωθούν ενδελεχώς σχετικά με τον νέο Κώδικα Βαθμολογίας της FIG και να αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση για την συμμετοχή τους στις εθνικές διοργανώσεις, είχαν οι Έλληνες κριτές και προπονητές της ακροβατικής γυμναστικής, οι οποίοι παρακολούθησαν το σεμινάριο που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο (30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου) στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 40 κριτές και προπονητές βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας και παρακολούθησαν το σεμινάριο, υπό τη διδασκαλία της κυρίας Νικολίνα Χρίστοβα, Αντιπροέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της FIG.
Την έμπειρη Βουλγάρα αξιωματούχο βοήθησαν στο έργο της οι κυρίες Μαρία Λίβα και Ναταλία Παρβάνοβα, ασκώντας χρέη διερμηνέων.

Η υλοποίηση του σεμιναρίου από την Ε.Γ.Ο. έγινε με την υποστήριξη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., ο πρόεδρος της οποίας Χρήστος Ψαθάς καλωσόρισε την εισηγήτρια και τους συμμετέχοντες κατά την έναρξη των εργασιών. Επιπλέον, ο κ. Ψαθάς πρόσφερε μία αναμνηστική πλακέτα στην κυρία Χρίστοβα, εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων, με τη λήξη του σεμιναρίου.

Στις εξετάσεις για την απόκτηση του εθνικού διπλώματος κριτή ακροβατικής γυμναστικής για τον Ολυμπιακό κύκλο 2017-2020 πήραν μέρος συνολικά 43 κριτές και προπονητές, τα αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στιγμιότυπα από το σεμινάριο κριτών και προπονητών ακροβατικής:

dav

dav

dav

dav