Πού και πώς θα δείτε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης: Αναλυτικό πρόγραμμα & μεταδόσεις

Με απευθείας μεταδόσεις των τελικών από την ΕΡΤ2, βίντεο των προκριματικών από τη FIG στο YouTube, αλλά και «ζωντανή» ροή αποτελεσμάτων, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ενόργανης γυμναστικής το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ, που ξεκινά τη Δευτέρα (02/10) και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή (08/10).

ΕΙΚΟΝΑ, ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, «ΖΩΝΤΑΝΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Τηλεοπτική – διαδικτυακή μετάδοση: Η ΕΡΤ2 θα δείξει, σε απευθείας μετάδοση, όλους τους τελικούς της διοργάνωσης (σύνθετο ατομικό ανδρών και γυναικών, τελικοί οργάνων).
Οι τελικοί θα προβληθούν επίσης διαδικτυακά (live stream) από τη Web TV της ΕΡΤ2, αλλά και από το επίσημο κανάλι της FIG στο YouTube.

Στους προκριματικούς δεν θα υπάρχει απευθείας μετάδοση, αλλά τα μαγνητοσκοπημένα βίντεο από τα προγράμματα όλων των αθλητών θα «ανέβουν» στο κανάλι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής στο YouTube.

Ροή αποτελεσμάτων: Η FIG θα παρέχει «ζωντανή» ροή αποτελεσμάτων μέσα από την ειδική ιστοσελίδα της, που είναι αφιερωμένη στη διοργάνωση.

Άμεση και έγκυρη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο Μόντρεαλ, με έμφαση στα αποτελέσματα των Ελλήνων εκπροσώπων, θα σας προσφέρει και η Ε.Γ.Ο., μέσα από τον δικτυακό τόπο της, την σελίδα της στο Facebook και το κανάλι της στο YouTube.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Τη Δευτέρα (02/10) ανοίγει η αυλαία με τον προκριματικό των ανδρών, όπου η Εθνική ομάδα συμμετέχει στον εναρκτήριο 1ο όμιλο (17:00 – 20:00 ώρα Ελλάδας).
Κατά σειρά θα αγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι), Νίκος Ηλιόπουλος (μονόζυγο), Χριστόφορος Κωνσταντινίδης (έδαφος), Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος) και Γιώργος Χατζηευσταθίου (πλάγιος ίππος).

Την Τρίτη (03/10) ολοκληρώνεται ο προκριματικός ανδρών και ξεκινά ο αντίστοιχος των γυναικών, χωρίς ελληνική συμμετοχή.

Την Τετάρτη (04/10) μπαίνουν στη μάχη οι Ελληνίδες αθλήτριες, κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα του προκριματικού γυναικών, συμμετέχοντας στον 4ο από τους πέντε ομίλους (23:00 – 01:00 ώρα Ελλάδας).
Με το εθνόσημο θα αγωνιστούν οι Αργυρώ Αφράτη (σύνθετο ατομικό: έδαφος, άλμα, ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας), Ιωάννα Ξουλόγη (έδαφος, δοκός ισορροπίας) και Βάλια Πλυτά (ασύμμετροι ζυγοί).

Την Πέμπτη (05/10) και την Παρασκευή (06/10), μετά τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα, θα γίνουν οι τελικοί του σύνθετου ατομικού ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα.

Το Σάββατο (07/10) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σκέλος των τελικών οργάνων (20:00  – 23:30 ώρα Ελλάδας, Άνδρες: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, Γυναίκες: άλμα, ασύμμετροι ζυγοί), με πολύ πιθανή την συμμετοχή του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, ενώ την Κυριακή (08/10) θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση με τους υπόλοιπους τελικούς οργάνων (20:00 – 23:30, Άνδρες: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο, Γυναίκες: δοκός ισορροπίας, έδαφος).