Στον τελικό του ευρωπαϊκού αεροβικής η πεντάδα των νεανίδων (photos & videos)

Με την ελληνική πεντάδα των νεανίδων να παίρνει πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας της, ξεκίνησε στην Ανκόνα της Ιταλίας το 10ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής, στο οποίο λαμβάνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 21 χώρες.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης (Παρασκευή 22/09) περιλάμβανε τους προκριματικούς των νεανίδων, όπου η κορυφαία στιγμή για τα ελληνικά χρώματα ήρθε χάρη στην πεντάδα: Οι Ελισάβετ Αλούπη, Ελευθερία Θεοδώρου, Ελένη Ποταμιανάκη, Ελένη Τοπούζογλου, Κωνσταντίνα Χρήστου συγκέντρωσαν 18,450 βαθμούς και κατέκτησε την 6η θέση, μπαίνοντας στην προνομιούχο οκτάδα του τελικού της Κυριακής (24/09).

Παράλληλα, η Ελισάβετ Αλούπη κατέλαβε την 20ή θέση σε σύνολο 31 αθλητριών στο ατομικό νεανίδων με 18,750 βαθμούς, ενώ το τρίο νεανίδων αποτελούμενο από τις Αλούπη / Ποταμιανάκη / Χρήστου τερμάτισε στη 13 θέση μεταξύ 24 ομάδων με 18,550 βαθμούς.

Αύριο (Σάββατο 23/09) διεξάγονται οι προκριματικοί των γυναικών, με την Σοφία Παππά να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα, ενώ η αυλαία των αγώνων θα πέσει την Κυριακή (24/09) με τους τελικούς όλων των κατηγοριών και αγωνισμάτων.

Εγγραφείτε στο κανάλι της Ε.Γ.Ο. στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο από τους αγώνες των Ελλήνων πρωταθλητών!

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας στον προκριματικό της πεντάδας νεανίδων:

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας στον προκριματικό του τρίο νεανίδων:

Το πρόγραμμα της Ελισάβετ Αλούπη στον προκριματικό του ατομικού νεανίδων:

Φωτογραφίες της ελληνικής αποστολής από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής:
aeroviki-ancona2017-1

aeroviki-ancona2017-2

aeroviki-ancona2017-3

aeroviki-ancona2017-4