Χάλκινο μετάλλιο ο Γ.Σ. Τιτάνας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους (video)

Ο Γ.Σ. Τιτάνας συνέχισε τις επιτυχημένες ελληνικές εμφανίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους “World Gym For Life Challenge 2017”, κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο στον όμιλο “Small Gymnastics And Dance Groups”, στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Βέστφολντ της Νορβηγίας με την συμμετοχή ομάδων από 23 χώρες και από κάθε γωνιά του πλανήτη

Η ομάδα του Γ.Σ. Τιτάνας παρουσίασε, υπό την καθοδήγηση της Λίνας Τζίμα, το πρόγραμμά της με θέμα “Ηeart Whispers” και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές, που γέμισαν και το βράδυ της Παρασκευής (28/07) το Συνεδριακό Κέντρο Όσλοφιορντ.

Το διαγωνιστικό σκέλος του “World Gym For Life Challenge 2017” ολοκληρώνεται σήμερα (Σάββατο 29/07, 19:00 – 21:30 ώρα Ελλάδας) με το μεγάλο Γκαλά, το οποίο θα έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ανάμεσα στις 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν διεκδικώντας το Τρόπαιο Μπρούνο Γκράντι θα συγκαταλέγεται εκείνη της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων, έπειτα από την εκπληκτική παρουσίασή της που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στον όμιλο “Large Groups With Large Apparatus”.

Δείτε την υπέροχη εμφάνιση του Γ.Σ. Τιτάνας στο “World Gym For Life Challenge 2017”: