Όμορφο φινάλε στο Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς (photos)

Με μια εντυπωσιακή παρουσίαση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου ολοκληρώθηκε το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, που διεξήχθη 28 Ιουνίου με 3 Ιουλίου στην Κεφαλονιά και το οποίο συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφαλονιάς, ο Δήμος Κεφαλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθεί απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

Με μια εντυπωσιακή παρουσίαση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου ολοκληρώθηκε το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, που διεξήχθη 28 Ιουνίου με 3 Ιουλίου στην Κεφαλονιά.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν 37 προγράμματα από όλες τις συμμετέχουσες αποστολές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην καθιερωμένη τελευταία παρουσίαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του.
Το θέαμα ήταν μοναδικό και οι ομάδες έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό. Σε όλες τις αποστολές δόθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ευάγγελος Κεκκάτος, ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μιχαήλ Γάκης, ο πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.Κ.Ε. κ. Άγγελος Κωνταντάκης.

Στις όμορφες στιγμές του φεστιβάλ συγκαταλέγεται το πρωινό Beach Party στο COSTA COSTA όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να χαρούν μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Κεφαλονιάς, να χορέψουν αλλά και να χαλαρώσουν. Ακόμα, μετά τη λήξη της διοργάνωσης στο cafe-restaurant MY WAY όπου έγινε το αποχαιρετιστήριο πάρτυ, να βρεθούν για να διασκεδάσουν, ολοκληρώνοντας μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση.

Ήδη δόθηκε το ραντεβού για το 30ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” στα τέλη Ιουνίου 2018, μια διοργάνωση που λόγω και του επετειακού της χαρακτήρα θα έχει πολλές εκπλήξεις!

Φωτογραφίες από την τελευταία παρουσίαση του Φεστιβάλ:
kefalonia2017-031kefalonia2017-032kefalonia2017-033kefalonia2017-034kefalonia2017-035
kefalonia2017-036