Η δεύτερη παρουσίαση των ομάδων στο Φεστιβάλ «Άννα Πολλάτου»

Δυναμικά συνεχίστηκε με την δεύτερη παρουσίαση των ομάδων στα Φραγκάτα το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, το οποίο συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφαλονιάς, ο Δήμος Κεφαλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθεί απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

Δυναμικά συνεχίστηκε το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” στα Φραγκάτα με την δεύτερη παρουσίαση των ομάδων. Ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό μας παρουσίασαν όμορφα προγράμματα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στη συνέχεια, ο καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος Φραγκάτων «Ο Μέρμηγκας» διοργάνωσε ένα μοναδικό κεφαλονίτικο γλέντι προς τιμή των ομάδων, που μας κράτησε μέχρι πολύ αργά, με πολύ κέφι και χορό από όλους τους συμμετέχοντες.

Όμορφες χορευτικές φιγούρες, παιδικές φωνές, χρώματα και πολύ κέφι είναι αυτά που χαρακτηρίζουν κάθε στιγμή του Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που σήμερα Κυριακή κορυφώνεται στο Αργοστόλι, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Εκεί, όλες οι ομάδες θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, που ξεκινά από τις 6.30 το απόγευμα.

Φωτογραφίες από τη δεύτερη παρουσίαση του Φεστιβάλ:
kefalonia2017_026

kefalonia2017_027

kefalonia2017_028

kefalonia2017_029

kefalonia2017_030