Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή της Κεφαλονιάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις τρεις κεντρικές παρουσιάσεις των ομάδων του 29ου Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, το οποίο συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφαλονιάς, ο Δήμος Κεφαλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθεί απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις τρεις κεντρικές παρουσιάσεις των ομάδων του 29ου Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που έγινε στο Ληξούρι χθες βράδυ. Ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό μας παρουσίασαν όμορφα προγράμματα για περισσότερες από 2 ώρες και κατάφεραν να μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Την έναρξη της παρουσίασης κήρυξε ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης, σε ένα χώρο που φέτος ήταν αρκετά αναβαθμισμένος σε σχέση με τις παρουσιάσεις προηγούμενων ετών.

Όμορφες χορευτικές φιγούρες, παιδικές φωνές, χρώματα και πολύ κέφι είναι αυτά που χαρακτηρίζουν κάθε στιγμή του Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που συνεχίζεται σήμερα Σάββατο στα Φραγκάτα, με μια ακόμα παρουσίαση η οποία ξεκινά στις 20:00, ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» έχει στηθεί ένα ολόκληρο κεφαλονίτικο γλέντι προς τιμή των ομάδων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Φωτογραφίες από την πρώτη παρουσίαση του Φεστιβάλ:
kefalonia2017_020

kefalonia2017_021

kefalonia2017_022

kefalonia2017_023

kefalonia2017_024

kefalonia2017_025