Μηνύματα ανάπτυξης και συνεργασίας στο προπονητικό καμπ ενόργανης της Θεσσαλονίκης (photos)

Η καρδιά της ενόργανης γυμναστικής της Βόρειας Ελλάδας χτύπησε δυνατά στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», όπου από τη Δευτέρα (19/06) έως την Πέμπτη (22/06) φιλοξενήθηκε ένα πρωτοποριακό προπονητικό καμπ παμπαίδων – παγκορασίδων, με την συμμετοχή 100 και πλέον παιδιών από τη Δ’ Κατηγορία.

Στο «ανοιχτό» καμπ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη θερμή υποστήριξη της Ε.Γ.Ο. έπειτα από σχετική πρόταση της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., οι μικροί αθλητές και αθλήτριες και οι προπονητές τους έζησαν μία διαφορετική εμπειρία, που ασφαλώς θα τους βοηθήσει να κάνουν μεγαλύτερα και σταθερότερα βήματα στο χώρο της γυμναστικής.

Την επίβλεψη είχαν οι υπεύθυνοι ανάπτυξης ενόργανης γυμναστικής γυναικών και ανδρών της Βόρειας Ελλάδας, Μίμης Γιαννουλίδης και Χρίστος Κασιόλας αντίστοιχα, οι οποίοι έδωσαν πολύτιμες κατευθύνσεις και οδηγίες στους σωματειακούς προπονητές και στους ανερχόμενους αθλητές, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, αναφορικά με τη μεθοδολογία της προπόνησης, την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και διάφορα άλλα επιμέρους θέματα.

Το επιμορφωτικό προπονητικό καμπ, το οποίο τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, επιβεβαίωσε την ιδιαίτερη σημασία που δίνεται από την Ομοσπονδία και από όλους τους ανθρώπους της ελληνικής Γυμναστικής στον τομέα της ανάπτυξης, μέσα από μία διαρκή προσπάθεια για την παροχή των απαραίτητων εφοδίων στους πρωταθλητές του μέλλοντος, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

«Χάρη στην Ε.Γ.Ο. και στον κ. Βασιλειάδη, που είναι σταθερά δίπλα στις προσπάθειές μας, μπόρεσε να υλοποιηθεί αυτό το καμπ, με απόλυτη επιτυχία. Οφείλουμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους τους αθλητές, προπονητές και συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, στους προπονητές ανάπτυξης Χρίστο Κασιόλα και Μίμη Γιαννουλίδη, αλλά επίσης στην πρώην ομοσπονδιακή τεχνικό Σμαρώ Μήτσα και στον δάσκαλο μπαλέτου Γιάννη Μάρτο, για όλη τη βοήθειά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία», ανέφερε ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς, ενώ συμπλήρωσε:
«Έχει μεγάλη αξία για εμάς το γεγονός ότι οι προπονητές και προπονήτριες των διαφόρων σωματείων, που τίμησαν το καμπ με την συμμετοχή τους, ‘έγιναν ένα’ κατά τη διάρκεια αυτού του τετραημέρου και συνεργάστηκαν ιδανικά, ενισχύοντας μ’ αυτό τον τρόπο την πεποίθησή μας ότι μέσα από την συνεργασία και τη διάθεση για προσφορά μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για το άθλημά μας».

Πηγή: aesgve.gr

Φωτογραφίες από το προπονητικό καμπ παμπαίδων – παγκορασίδων της Θεσσαλονίκης:
mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_01

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_02

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_03

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_04

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_05

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_06

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_07

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_08

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_09

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_10

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_11

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_12

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_13

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_14

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_15

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_16

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_17

mag_wag_proponitiko_camp_mikra_june2017_18