Για 29η χρονιά το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” (video)

Για 29η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στην Κεφαλονιά το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις Γυμναστικής Για Όλους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διεξάγεται πάντα τέλη στα Ιουνίου, διαρκεί τέσσερις ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι.

Συνδιοργάνωτες του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφαλονιάς, ο Δήμος Κεφαλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθώντας την ιδέα και τη φιλοσοφία της Γυμναστικής Για Όλους, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλο τον αθλούμενο κόσμο, χωρίς να κάνει διακρίσεις. Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου, όλων των ηλικιών, ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται την συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς, ο οποίος έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και της χώρας, με μεγαλύτερη αυτή της Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου. Η Άννα Πολλάτου ήταν αθλήτρια του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ και για αυτό, μετά τον πρόωρο χαμό της, η διοργάνωση φέρει το όνομά της τιμής ένεκεν.

Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες αθλούμενους καθώς δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν τη συμμετοχή τους σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με ολιγοήμερες διακοπές.

Φέτος, το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 017 και ήδη οι προετοιμασίες έχουν φτάσει στην κορύφωσή τους. Περίπου 1.500 αθλούμενοι θα συμμετάσχουν σε αυτό και θα φιλοξενηθούν στο νησί της Κεφαλονιάς.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης.

Το promo video που ετοίμασαν οι διοργανωτές:

Η αφίσα της φετινής διοργάνωσης:
kefalonia2017-poster