Απόλυτα επιτυχημένο το 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής (photos)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε για άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός». Δικαίως χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Ανατολικής Αττικής και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Συμμετείχαν 40 φορείς από όλη την Ελλάδα με 78 προγράμματα συνολικά, ενώ οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιακών ομάδων ,από την προσχολική ηλικία έως την τρίτη ηλικία, ξεπέρασαν τους 1.600, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης! Όλες οι ομάδες παρουσίασαν πρωτότυπα προγράμματα και καταχειροκροτήθηκαν στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, από τους 3.000 και πλέον θεατές.

Το Φεστιβάλ άνοιξε με την προγραμματισμένη παρέλαση-παρουσίαση των συμμετεχόντων και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Δημητρίου Λουκά καθώς και της Πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κας. Ευαγγελίας Βελετάκου. Η παρουσίαση και η οργάνωση των προγραμμάτων έγινε από την ηθοποιό και γυμνάστρια κα. Γιώτα Αγνάντη καθώς και από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Πανταζή, ο οποίος ευχαρίστησε το γιατρό κ. Γεώργιο Κορακιανίτη, το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου, τους Γυμναστές του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» και τους εθελοντές για την έρρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά έφερε και την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στο τέλος του Φεστιβάλ δόθηκαν έπαθλα ιδιαίτερης σημασίας, επρόκειτο για μια μινιατούρα βαγονιού μεταφοράς ορυκτών μεταλλευμάτων από την περιοχή της Λαυρεωτικής, για κάθε συμμετέχοντα υπήρχε δίπλωμα και αναμνηστικό καπέλο της διοργάνωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτριος Λουκάς, ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλειος Οικονόμου, η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους κ. Μαρία Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τσίκλος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κ. Ευαγγελία Βελετάκου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος» κ. Δήμητρα Πάλλη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Ιωάννης Συρίγος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Κωστάλας, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κα. Αλίκη Σπύρου, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κ. Σταμάτης Παπαθανασίου, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κ. Νίκος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου κ. Θεόδωρος Κολλάρος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαυρίου κ. Μανώλης Κονσολάκης, ο Αντιπυραγός κ. Ιωάννης Σάββας και η Πρόεδρος του Παιδικού Βιομηχανικού Μουσείου κα. Σοφία Ρωκ-Μελά.

Πηγή: Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» – Δήμος Λαυρεωτικής

Φωτογραφίες από το 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής:
festival-genikis-gymnastikis-lavrio-01

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-02

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-03

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-04

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-05

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-06

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-07

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-08

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-09

festival-genikis-gymnastikis-lavrio-10