Συνέντευξη Τύπου για το “Cosmogym Festival & Contest”

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του “COSMOGYM Festival & Contest 2017” Συμεών Σκουτέρης έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στην Συνέντευξη Τύπου του “COSMOGYM Festival & Contest 2017” που θα παραχωρηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 12:00 στο Δημαρχείο Περιστερίου (Πλατεία Δημοκρατίας 1, στάση Μετρό «Περιστέρι»).

Στην Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν και οι κ.κ. Ξένια Κορόγιαννη, πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. Δήμου Περιστερίου, Διονύσιος Κοδέλλας, πρόεδρος των “Special Olympics Hellas”, Αθηνά Βαρέλα-Κολτσιδοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας, Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η καρδιά του παιδιού» και η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Άννυ Πανταζή.

Το “COSMOGYM Festival & Contest 2017” θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι (20-25 Ιουνίου), αποτελώντας μια συνδιοργάνωση της Αθλητικής Πολιτιστικής Ένωσης «Γιτάνη» με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα των “Special Olympics Hellas” και του Δήμου Περιστερίου. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 7.033 συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, από όλη την Ελλάδα.

prosklisi-cosmogym2017