Γιορτή για όλους το “Egogym 2017”!

Στις αξίες του αθλητισμού και στην ομορφιά της Γυμναστικής θα μυηθούν περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι κάθε ηλικίας, που θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28 Μαϊου), μέσα από την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Be Active By Gymnastics For ALL “Egogym 2017”, στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

egogym_konkarda

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστική κονκάρδα

Στο Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Δήμο Γλυφάδας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού “Be Active”, έχουν δηλωθεί 68 ομάδες με συνολικά 1.340 συμμετέχοντες, χωρίς να υπάρχουν ηλικιακοί ή άλλοι περιορισμοί.
Οι ομάδες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους, με συνοδεία μουσικής, το απόγευμα του Σαββάτου (16:00 – 20:00) και το μεσημέρι της Κυριακής (12:00 – 16:00).

Η διοργάνωση δεν θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Γυμναστικής για Όλους, και όλοι οι συμμετέχοντες πρόκειται να βραβευθούν για την παρουσία τους, παίρνοντας αναμνηστική κονκάρδα και δίπλωμα συμμετοχής.

Παράλληλα, έχουν θεσμοθετηθεί έξι ειδικά έπαθλα, τα οποία θα απονεμηθούν στην πολυπληθέστερη ομάδα, στο σύνολο με την πλουσιότερη μουσική επένδυση ως προς την ποικιλία, στις ομάδες με τον μικρότερο και με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, στις πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες, καθώς και στο σύνολο που θα έχει την καλύτερη χορογραφική σύνθεση με ποικιλία σχηματισμών.

Η πρόεδρος της Τ.Ε. Γυμναστικής για Όλους της Ε.Γ.Ο., Μαρία Παπαδοπούλου

Η πρόεδρος της Τ.Ε. Γυμναστικής για Όλους της Ε.Γ.Ο., Μαρία Παπαδοπούλου

«Η Γυμναστική για Όλους αναπτύσσεται ραγδαία στη χώρα μας και με πολλή χαρά βλέπουμε ότι ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Το ‘Egogym 2017’ στέλνει το μήνυμα της άθλησης για όλους: Ανάμεσα στα ειδικά βραβεία που θεσμοθετήσαμε υπάρχει και εκείνο της ομάδας με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, επειδή η Γυμναστική και η φυσική άσκηση πρέπει να είναι πραγματικά για όλους, χωρίς καμία εξαίρεση», τόνισε χαρακτηριστικά η Γ’ αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας, κυρία Μαρία Παπαδοπούλου.

Φωτογραφίες από την αντίστοιχη περσινή εκδήλωση Γυμναστικής για Όλους “Be Active”:
egogym2016_01 egogym2016_02 egogym2016_03 egogym2016_04 egogym2016_05 egogym2016_06