Οι Εθνικές ομάδες ξενάγησαν τον Κ. Μητσοτάκη στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά (photos)

Επίσκεψη στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά πραγματοποίησε την Παρασκευή (12/05) ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ξεναγήθηκε από τους αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στους χώρους όπου γυμνάζονται καθημερινά.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων του Αγίου Κοσμά ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, που του παρουσίασε τους αθλητές και τους προπονητές των Εθνικών ομάδων ενόργανης γυμναστικής.
Αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησής τους, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για την πορεία της προετοιμασίας τους και για όσα χρειάζονται, ώστε να χαρίσουν ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό.

Κατόπιν, επισκέφθηκε το προπονητήριο της ρυθμικής γυμναστικής και είχε τη δυνατότητα να δει τα καινούργια προγράμματα των κοριτσιών του ελληνικού ανσάμπλ, ενώ ενημερώθηκε για όλο το φάσμα των δράσεων της Ε.Γ.Ο., η οποία καλλιεργεί τρία Ολυμπιακά αθλήματα με έξι Εθνικές ομάδες (ενόργανη ανδρών – γυναικών, ατομικό και ανσάμπλ ρυθμικής, τραμπολίνο ανδρών – γυναικών), κατορθώνοντας να κατακτά όλο και περισσότερες σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση – δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Βάσω Μιλλούση και πολλά άλλα νέα παιδιά που έχουν αγαπήσει και αγκαλιάσει την ενόργανη και τη ρυθμική γυμναστική με ξενάγησαν στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας στον Άγιο Κοσμά.
Η δυναμική υπάρχει, το ταλέντο περισσεύει τόσο εδώ όσο και στα άλλα 250 σωματεία της χώρας μας. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα για αυτούς που την κάνουν περήφανη».

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά:
mitsotakis-petrounias-iliopoulos

mitsotakis-agios-kosmas

mitsotakis-ensemble

ensemble-agios-kosmas-may2017