Θανάσης Βασιλειάδης: «Όλοι να βοηθήσουν το άθλημά μας για να παραμείνει ψηλά»

Την αποτίμηση της ελληνικής παρουσίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης του Κλουζ έκανε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν στη διοργάνωση, αλλά και εκείνους που συμμετείχαν στη διαδικασία συγκρότησης των Εθνικών ομάδων.
Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια και συνεργασία από όλους ανεξαιρέτως, ώστε η ελληνική Γυμναστική να παραμείνει ψηλά.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το σύνολο της αποστολής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε ικανοποιητικά, ο καθένας στον τομέα του, για να έρθει ένα συνολικά επιτυχημένο αποτέλεσμα. Συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους εδώ, επίσης όμως ευχαριστούμε και όλους εκείνους που συμμετείχαν στη διαδικασία της επιλογής για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων. Εκτός από αυτούς που επελέγησαν να μας εκπροσωπήσουν στο Κλουζ, υπάρχουν και άλλοι άξιοι πρωταθλητές, οι οποίοι με την παρουσία τους βελτιώνουν τους συναθλητές τους μέσα από τον ανταγωνισμό και διεκδικούν τις δικές τους ευκαιρίες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο..

Επιπλέον, όμως, ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα του αθλήματος:
«Πλέον, έρχεται η στιγμή που πρέπει να συζητήσουμε για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία μας, λόγω των γνωστών οικονομικών δυσχερειών, αλλά καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε. Από εδώ και πέρα, θα πρέπει όλοι μας, η Ομοσπονδία, οι αθλητές, οι προπονητές, η Πολιτεία, η Ε.Ο.Ε., όλοι μαζί να δούμε πού μπορεί να πάει αυτό το άθλημα, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι στις δύσκολες αυτές εποχές πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε για την πρόοδο της ελληνικής Γυμναστικής. Η φωνή μας οφείλει να ακουστεί: Μόνο με τη βοήθεια όλων θα μπορέσει το άθλημά μας να παραμείνει ψηλά και να φέρει ακόμα περισσότερες και σπουδαιότερες επιτυχίες».