Επιτυχημένοι οι διασυλλογικοί ρυθμικής παγκορασίδων της Α.Ε.Σ.Γ.Α. (αποτελέσματα & φωτογραφίες)

Απόλυτα επιτυχημένη αποδείχθηκε η πρωτοβουλία της Α.Ε.Σ.Γ.Α. να διοργανώσει διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Δ’ κατηγορίας (παγκορασίδων), Α’ περιφέρειας, το Σαββατοκύριακο (08-09 Απριλίου) στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότερες από 140 νεαρές αθλήτριες, αποκτώντας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους, να ζήσουν την ατμόσφαιρα μίας διοργάνωσης και να κερδίσουν το χειροκρότημα των φίλων του αθλήματος, που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου.

Στο μήνυμα που απεύθυνε, στο περιθώριο του αγωνιστικού προγράμματος, ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Α. Σπύρος Σκλάβος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Μοσχάτου για την παραχώρηση του γυμναστηρίου, καθώς επίσης προς τις μικρές αθλήτριες και τις οικογένειές τους, που με το υστέρημά τους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του αγώνα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Α.Ε.Σ.Γ.Α. θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες και ευχήθηκε στις αθλήτριες και σε ολόκληρη την οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής Καλή κι Αγία Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή κι Ευλογημένη Ανάσταση.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Ομαδικό
Σύνθετο Ατομικό & Όργανα (κατηγορίας Δ1)
Σύνθετο Ατομικό & Όργανα (κατηγορίας Δ2)

Φωτογραφίες του Σωτήρη Πάγκαλου (spagalos.gr) από τις απονομές:
aesga-diasyllogikoi-rg-d-cat-apr2017-1

aesga-diasyllogikoi-rg-d-cat-apr2017-2

aesga-diasyllogikoi-rg-d-cat-apr2017-3

aesga-diasyllogikoi-rg-d-cat-apr2017-4