Όροι για συνδιοργάνωση, χορήγηση αιγίδας ή άδειας-έγκρισης από την Ε.Γ.Ο.

Σε συνέχεια του εγγράφου μας με αρ. πρωτ. 726/10-02-2017 και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Γ.Ο. κατά την συνεδρίασή του στις 8 Μαρτίου 2017, γνωρίζουμε σε όποιον φορέα επιθυμεί να διοργανώσει το έτος 2017 αγώνες αθλημάτων γυμναστικής που καλλιεργεί η Ε.Γ.Ο., ότι θα πρέπει οι διοργανωτές με αίτησή τους να ζητούν την έκδοση κάρτας συμμετοχής, επισυνάπτοντας τα ονόματα όλων των αθλητών / αθλητριών που θα λάβουν μέρος και καταβάλλοντας παράβολο 2 ευρώ ανά αθλητή / αθλήτρια, εφάπαξ.

Η κάρτα δίνει το δικαίωμα συμμετοχής και ισχύει για όλες τις διοργανώσεις Γυμναστικής, που η Ε.Γ.Ο. έχει εγκρίνει για το έτος 2017. Κάρτα συμμετοχής απαιτείται και για τους αθλητές / αθλήτριες που έχουν δελτίο σε άλλο αγώνισμα της Ε.Γ.Ο. (ενόργανη, ρυθμική, τραμπολίνο, αεροβική, ακροβατική, μπόουλινγκ) και συμμετέχουν σε ομάδες Γυμναστικής για Όλους.

Επιπρόσθετα, οποιοδήποτε σωματείο-μέλος της Ε.Γ.Ο., φορέας κλπ., επιθυμεί να διοργανώσει οποιαδήποτε εκδήλωση Γυμναστικής, θα πρέπει με αίτησή του να ζητά την άδεια-έγκριση, αιγίδα ή την συνδιοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων.

Διαβάστε ΕΔΩ το έγγραφο της Ε.Γ.Ο., με τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις για την συνδιοργάνωση, χορήγηση αιγίδας ή άδειας-έγκρισης για την τέλεση εκδηλώσεων Γυμναστικής