Διπλή επιτυχία για τους Έλληνες κριτές στο διηπειρωτικό σεμινάριο τραμπολίνο

Για άλλη μια τετραετία οι Έλληνες κριτές του τραμπολίνο θα έχουν θέση στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, αφού οι Δημοσθένης Χρυσοσπάθης και Βαγγέλης Κολοζάκης ανανέωσαν τα Διεθνή Διπλώματά τους για τον νέο Ολυμπιακό κύκλο 2017-2020, έπειτα από την επιτυχή παρακολούθηση του διηπειρωτικού σεμιναρίου κριτών τραμπολίνο της FIG στην Σόφια (1-4 Φεβρουαρίου) και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεών τους.

Οι δύο διεθνείς κριτές επιμορφώθηκαν σχετικά με τον νέο Κώδικα Βαθμολογίας της FIG στο διηπειρωτικό σεμινάριο της βουλγαρικής πρωτεύουσας, το οποίο παρακολούθησαν συνολικά 107 διεθνείς κριτές τραμπολίνο από 34 χώρες.

Έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες συμμετείχαν, αμφότεροι απέκτησαν το δικαίωμα παρουσίας τους ως κριτές στα αγωνίσματα τραμπολίνο των διεθνών διοργανώσεων, ενώ ο Δημοσθένης Χρυσοσπάθης απέκτησε παράλληλα δίπλωμα διεθνούς κριτή και στα αγωνίσματα του διπλού μίνι τραμπολίνο και του ακροβατικού διαδρόμου.

Με επιστολή της, η FIG ενημέρωσε επίσημα την Ε.Γ.Ο., αποστέλλοντας τα αναλυτικά αποτελέσματα των κυρίων Χρυσοσπάθη και Κολοζάκη στις εξετάσεις, μαζί με ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους ενόψει του νέου Ολυμπιακού κύκλου.