Ξεπέρασαν τις 240 οι συμμετοχές στο “Aphrodite Cup 2017”

Ανώτερη των προσδοκιών είναι η συμμετοχή αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής στο διεθνές μίτινγκ “Aphrodite Cup”, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Με τις δηλώσεις να μην έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, περισσότερες από 240 κοπέλες έχουν εκφράσει, ήδη, την επιθυμία τους για να πάρουν μέρος στον αγώνα που συνδιοργανώνουν ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία», η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα ολοκληρωθούν ακριβώς ένα μήνα πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, δηλαδή στις 24 Φεβρουαρίου. Μέχρι τώρα υπάρχουν συμμετοχές από 21 χώρες. «Από την πρώτη στιγμή ο δήμος Παλαιού Φαλήρου και οι φορείς του αγκάλιασαν το “Aphrodite Cup”. Είναι ένας αγώνας που συμβάλει στην προβολή και την ανάπτυξη της περιοχής μας και ενισχύει την τοπική αγορά. Από την άλλη πλευρά πρέπει να στηρίζουμε τα, αποκαλούμενα, μικρά αθλήματα διότι έχουν φέρει στη χώρα μας πολύ μεγάλες επιτυχίες», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Το “Aphrodite Cup” θα διεξαχθεί για τρίτη χρονιά, αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από χώρες που καλλιεργούν τη ρυθμική γυμναστική δείχνει ότι έχει κερδίσει μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος. Η είσοδος για τους θεατές θα είναι δωρεάν.
Χορηγός Επικοινωνίας θα είναι η ΕΡΤ.

(Δελτίο Τύπου “Aphrodite Cup 2017”)