Κοπή πίτας για τα σωματεία τραμπολίνο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

«Καλή Χρονιά» ευχήθηκε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. στα σωματεία – μέλη της που καλλιεργούν το άθλημα του τραμπολίνο, μέσα από την όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/01) στην αίθουσα τραμπολίνο του Αλεξανδρείου Μελάθρου, σ. Τις προηγούμενες εβδομάδες, είχαν γίνει οι αντίστοιχες εορταστικές συγκεντρώσεις για τα σωματεία της ενόργανης, ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής.

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν και τα τέσσερα σωματεία – μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. που διαθέτουν τμήματα τραμπολίνο (ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος, ΑΓΕΣΝΘ Άνεμος, ΓΟ Αίας Θερμαϊκού, ΕΓ Ακαδημία Ζεύς Συκεών), τα τρία πρώτα μέσω των προέδρων τους, Γιώργου Δέλλιου, Ελένης Κάτσο και Σταυρούλας Χατζηθεοδώρου αντίστοιχα, ενώ την Ακαδημία Ζεύς Συκεών εκπροσώπησε ο υπεύθυνος των τμημάτων τραμπολίνο, Χάρης Ταξιάρχης.
Επιπλέον, παρόντες στη γιορτή ήταν δεκάδες μικροί αθλητές, οι προπονητές τους, καθώς και γονείς των μελλοντικών πρωταγωνιστών του αθλήματος.

Το φλουρί της πίτας, μάλιστα, «έπεσε» και στους τέσσερις συλλόγους, αφού βρέθηκε ακριβώς στο κέντρο! Έτσι, η εκδήλωση βρήκε κερδισμένους τους πάντες, αποτελώντας καλό οιωνό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς…

Στο περιθώριο της κοπής πίτας, ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., Χρήστος Ψαθάς, μετέφερε τις θερμές ευχές του προς όλους τους αθλητές και στάθηκε ιδιαίτερα στις εξαιρετικές σχέσεις συνεργασίας που έχουν καλλιεργηθεί μεταξύ Ένωσης και σωματείων, με την σταθερή υποστήριξη της Ε.Γ.Ο., προς όφελος ολόκληρου του οικοδομήματος της ελληνικής γυμναστικής.

Πηγή: aesgve.gr

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας των τμημάτων τραμπολίνο της Θεσσαλονίκης:
kopi-pitas-trampolino-aesgve2017-1

kopi-pitas-trampolino-aesgve2017-2

kopi-pitas-trampolino-aesgve2017-3

kopi-pitas-trampolino-aesgve2017-4