Πρωτοχρονιάτικο ραντεβού στον Άγιο Κοσμά για τους επίλεκτους του τραμπολίνο

Με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς μπήκαν σε δράση οι επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες των ομάδων ανδρών – γυναικών τραμπολίνο, οι οποίοι συμμετέχουν σε καμπ προετοιμασίας στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά. Οι κοινές προπονήσεις τους θα διαρκέσουν από τις 2 έως τις 7 Ιανουαρίου, με ένα διάλειμμα την Παρασκευή (06/01) για την αργία των Θεοφανείων.

Στο καμπ παίρνουν μέρος πέντε αθλητές (Γιάννης Τοπτίδης, Απόστολος Κουταβάς, Κώστας Γράψας, Μάριος Γράψας, Χρήστος Γράψας) και τέσσερις αθλήτριες (Λίλα Κασάπογλου, Δήμητρα Τόλη, Βασιλική Γαρμπή, Νικολέτα Αζωίδου), μαζί με τους προπονητές Κυριάκο Μαβιτζή, Αρτούρ Γιεριμιάν, Βασίλη Αγγελάκο, Βαρβάρα Βοϊβόδα και Ράνια Ρούτση. Επιπλέον, είχε κληθεί ο Νίκος Σαββίδης μαζί με τον προπονητή του, Κώστα Πεξαρά.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στο πρώτο καμπ του νέου έτους η πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ε.Γ.Ο. και ταμίας της Ομοσπονδίας, Ελένη Τζαβάρα-Κρανίτη, η οποία ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., ενώ παρόντες ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός σύμβουλος τραμπολίνο Σπύρος Καραμάνης και οι διεθνείς κριτές και μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Δημοσθένης Χρυσοσπάθης και Βαγγέλης Κολοζάκης.

Μάλιστα, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης, οι πρωταθλητές του τραμπολίνο είχαν την ευκαιρία να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, με τυχερό τον Αρτούρ Γιεριμιάν, στο κομμάτι του οποίου έπεσε το φλουρί.

Για τις Εθνικές ομάδες τραμπολίνο, ο μεγάλος φετινός στόχος είναι η διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Σόφια, αφού το διεθνές καλεντάρι του 2017 δεν περιλαμβάνει τη διεξαγωγή ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Φωτογραφίες από την κοπή της πίτας του τραμπολίνο:
trampolino-camp-pita-2017_2
trampolino-camp-pita-2017_1