Όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα στην Τελική Φάση ανσάμπλ Γ’-Δ’ κατηγοριών Βόρειας Ελλάδας

Ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της ελληνικής ρυθμικής γυμναστικής έστειλαν οι νεαρές αθλήτριες, που συμμετείχαν στην Τελική Φάση Ανσάμπλ Γ’ – Δ’ Κατηγοριών (Κορασίδων, Παγκορασίδων), Β’ – Δ’ Περιφερειών, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

ensemble-teliki-fasi-b-d-perif-2016-asteras-korasides

Η ομάδα κορασίδων του Αστέρα Ελευθερίου-Κορδελιού (φωτογραφία: Σωτήρης Πάγκαλος)

Στο ταπί της αίθουσας «Ιωάννης Μελισσανίδης» έδωσαν ραντεβού συνολικά 69 αθλήτριες, εκπροσωπώντας 13 ομάδες (8 στην κατηγορία παγκορασίδων και 5 στην κατηγορία κορασίδων), όπως και στους αντίστοιχους αγώνες της Α’ Φάσης, που είχαν διεξαχθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα στον ίδιο χώρο.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν για άλλη μια φορά ικανοποιητικό και οι μικρές αθλήτριες έζησαν μία όμορφη αγωνιστική εμπειρία, που θα ενισχύσει την αγάπη τους για το άθλημα, έτσι ώστε να συνεχίσουν την πρόοδό τους με σταθερά βήματα.

Φέτος ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Ε.Γ.Ο. υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία τους αγώνες Ανσάμπλ σωματείων για κορασίδες και παγκορασίδες, μία πρωτοβουλία που είχε ιδιαίτερη απήχηση και πλέον έχει αποκτήσει σταθερή θέση στο ετήσιο αγωνιστικό καλεντάρι της Ομοσπονδίας.

ensemble-teliki-fasi-b-d-perif-2016-ge-volou-pagkorasides

Η ομάδα παγκορασίδων της Γ.Ε. Βόλου (φωτογραφία: Σωτήρης Πάγκαλος)

Νικήτρια στις κορασίδες αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα Ελευθερίου – Κορδελιού, που συγκέντρωσε άθροισμα 21,450 β. έπειτα από τις δύο εκτελέσεις του προγράμματός της στα 5 στεφάνια, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν ο Γ.Α.Σ. Ενιπεύς Λιτοχώρου (18,650 β.) και ο Α.Ο. Αλέξανδρος Βέροιας (18,050 β.).

Στην κατηγορία παγκορασίδων, την πρώτη θέση κατέκτησε η Γ.Ε. Βόλου, με 19,350 β. στο σύνολο έπειτα από τις δύο παρουσιάσεις του προγράμματός της στις 5 μπάλες. Ακολούθησαν ο Α.Σ. Ίρις Θεσσαλονίκης (18,750 β.) και ο Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας (18,600 β.).

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ